Menü

Visszaküldés, elállás panasz

 

Mi a teendő, amennyiben másik termékre szeretném cserélni a webshopos rendelésemet?

 

Írj nekünk e-mailt az info@dragonhawk.hu címre, s kérd a „Termék visszaküldés” dokumentumunkat. Töltsd ki a szükséges adatokkal és küldd vissza nekünk e-mailben az info@dragonhawk.hu címre. A kérés feldolgozása után pár napon belül futárral fogjuk kiküldeni az általad kért csereterméket (amennyiben készletünkön elérhető), kérjük a futárnak add át a cserélni kívánt terméket/termékeket, sérülésmentes csomagolásban. A cserecsomag díja 1000 forint, ezt a futárnak kell kifizetned.
A termékeket eredeti állapotban és csomagolásban, az átvételtől számított 14 munkanapon belül cseréljük. Mind a cserénél, mind a visszaküldésnél mi küldünk futárt a termékért.

 

 

Mi a teendő, ha mégsem tartok igényt az általam rendelt termékre/termékekre, és szeretnék elállni a vásárlástól?

 

Töltsd ki adataiddal a lap alján található dokumentumot a szükséges adatokkal és küldd el nekünk e-mailben az info@dragonhawk.hu címre ,amennyiben utánvéttel fizettél, mindenképp add meg bankszámlaszámodat is. A kérés feldolgozása után pár napon belül futárt küldünk a visszaküldendő termékért, melynek díja 1000 Ft.

A termékeket eredeti állapotban és csomagolásban, az átvételtől számított 14 munkanapon belül áll módunkba visszavenni. Sérülésmentes csomagolásban juttasd hozzánk vissza a termékeket a számlával vagy annak másolatával együtt.
A visszajuttatás költsége téged terhel. A termék visszaérkezése után 10 munkanapon belül visszautaljuk rendelésed összegét.

 

 

Hogyan csomagoljam be a visszaküldendő terméket?

 

Kérjük, hogy minden terméket használatlan, eredeti állapotában és csomagolásban juttass vissza hozzánk. A termékek dobozára semmiképp ne ragassz se ragasztószalagot, se a futárszolgálat matricáját, mert így nem tudjuk őket újból értékesíteni.

A visszaküldendő terméket/termékeket helyezd az eredeti csomagolótasakba és ragaszd le a második ragasztócsíkkal. Amennyiben nincs meg az eredeti csomagoló bármi megteszi, a lényeg, hogy a doboz legyen becsomagolva, és közvetlen rá semmi ne legyen ragasztva.

 

Minden esetben az ÁSZF-ben foglalt szabályok érvényesek, ezért kérlek olvasd át csomageladás előtt!